Norsk
Gamereactor
nyheter
Baldur's Gate III

Larian åpner forhåndsbestillinger av spektakulær fysisk Deluxe-utgaven av Baldur's Gate III

Inkluderer blant annet spillet (på flere disker), en spesialeske, et kart og spillets soundtrack, og leveres tidlig i 2024.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det så ut som kunngjøringen skulle komme på Game Awards-seremonien, men butikken på Larian Studios nettside har allerede avduket overraskelsen vi alle har ventet på: Baldur's Gate III vil få en fysisk utgave tidlig i 2024, og denne Deluxe-utgaven er nå tilgjengelig for forhåndsbestilling på PC, Xbox Series og PlayStation 5, og er fullpakket med deluxe-innhold.

Baldur's Gate III sine Deluxe-utgave vil inneholde spillet på fysiske medier (3 disker i Xbox Series-utgaven, 2 på PS5, spillnøkkel på PC), lydsporet på 3 CD-er, en plakat, et kart over Sword Coast, to stofflapper, 32 klistremerker og en spesialeske til å oppbevare sammen med spesialutgavene av Baldur's Gate og Baldur's Gate 2. Den vil også inneholde mye digitalt innhold med gjenstander som hjelper deg gjennom de første timene av spillet.

Denne fysiske utgaven har ingen utgivelsesdato, men ifølge Larians nettsted kan den forhåndsbestilles nå til en pris på 79,99 euro (inkludert moms), og forsendelsene starter i første kvartal 2024.

Baldur's Gate III

Relaterte tekster

0
Baldur's Gate III på PS5Score

Baldur's Gate III på PS5

ANMELDELSE. Skrevet av Toni Turren

Til tross for at det er noen småfeil er det en av de største utgivelsene i 2023, selv om det er noen langsomme partier sammenlignet med pc-versjonen.

3
Baldur's Gate 3Score

Baldur's Gate 3

ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

Patrik har pakket overlevelsesutstyret sitt for å takle en langvarig retur til Sword Coast og for å se om det tredje Baldur's Gate gir mening å avslutte sommeren med...Loading next content