LIVE
HQ
logo hd live | MultiVersus
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   nyheter
   Baldur's Gate III

   Larian planlegger allerede fremtidig DLC for Baldur's Gate III

   Den andre store oppdateringen er også svært nær.

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Nå som Larians suksess med Baldur's Gate III er mer enn bevist, planlegger studioet ikke bare å fortsette å oppdatere og polere spillet med feilrettinger og ytelsesoppdateringer (og også forberede konsollversjonene). Nei, nå planlegger de å gå enda lenger.

   Larians senior produktsjef Tom Butler sier i et intervju med IGN at teamet, i tillegg til å jobbe på disse frontene, vil ta en pause og deretter bestemme seg for hvordan de skal gå videre. "Men for øyeblikket har vi noen seriøse samtaler om det. Vi ønsker å gjøre mer. Vi vet ikke hva ennå. En fremtidig DLC vil absolutt være et velkomment alternativ, ettersom fantasyuniverset i Forgotten Realms og Sword Coast byr på uendelige muligheter.

   Den andre store feilrettingsoppdateringen er "rett rundt hjørnet", ifølge Butler, og "inneholder store ytelsesforbedringer, mange nye justeringer og endringer, og påbegynner arbeidet med å innlemme kommentarer i Origins karakterepiloger, blant annet. Mer informasjon kommer snart".

   Har du spilt Baldur's Gate III ennå?

   Baldur's Gate III

   Relaterte tekster

   0
   Baldur's Gate III på PS5Score

   Baldur's Gate III på PS5

   ANMELDELSE. Skrevet av Toni Turren

   Til tross for at det er noen småfeil er det en av de største utgivelsene i 2023, selv om det er noen langsomme partier sammenlignet med pc-versjonen.

   3
   Baldur's Gate 3Score

   Baldur's Gate 3

   ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

   Patrik har pakket overlevelsesutstyret sitt for å takle en langvarig retur til Sword Coast og for å se om det tredje Baldur's Gate gir mening å avslutte sommeren med...   Loading next content