Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Laser Kittenz har rekruttert Crusade til deres Overwatch-lag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den siste tiden har nyhetsbildet knyttet til profesjonell Overwatch-spilling handlet om lag som trekker seg fra Overwatch League, men her kommer en mer positiv nyhet. Esportorganisasjonen Laser Kittenz kan nemlig avsløre at de har rekruttert Ryan 'Crusade' van Wegen til deres Overwatch-lag, som nå består av åtte spillere.

Annonseringen forteller at Crusade gjorde en god jobb under EU Overwatch Contenders-turneringen, og spilleren selv sier at han gleder seg. Han vil nå være med på et av Europas beste lag, men vi mistenker at det blir en hard kamp om plassene internt.

Overwatch
Photo: Laser Kittenz

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content