Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lawbreakers

Lawbreakers/Radical Heights-studioet legges ned

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det ble altså raskt tydelig at Boss Key Productions' første spill, Lawbreakers, ikke ble en suksess. Spillet endte raskt opp med å bare ha et tosifret antall spillere på Steam, så vi ble ikke akkurat sjokkert da studioet bestemte seg for å flytte fokuset over til Battle Royale-spillet Radical Heights i håpe om å lykkes bedre med det. Uheldigvis ble visst ikke det særlig vellykket heller.

Nå kan nemlig studiosjefen Cliff Bleszinski, også kjent som skaperen av Gears of War, kunngjøre at Boss Key Productions legges ned. Bleszinski sier at han selv nå vil ta en pause fra spillindustrien for å fokusere på familien sin en stund, men at han takker både spillerne og utviklerne han har jobbet med den siste tiden for engasjementet og støtten. Samtidig betrygger han dere som liker Radical Heights ved å si at spillets servere blir forbli åpne i nærmeste fremtid, så det blir mulig å ha det moro med trampoliner, lykkehjul, BMX-sykler og våpen en liten stund til i alle fall.

Lawbreakers

Relaterte tekster

0
Lawbreakers blir gratis

Lawbreakers blir gratis

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Det gikk ikke så bra for skytespillet Lawbreakers, og nå har Nexon kunngjort at spillet er free-to-play, med en stor hake... Spillets servere stenges i september. Denne...

0
Boss Key legger Lawbreakers på is

Boss Key legger Lawbreakers på is

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Lawbreakers, det tyngdekrafttrossende skytespillet fra Boss Key Productions, har offisielt blitt lagt på is etter at studioet annonserte at de går videre til andre...Loading next content