Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

LCK's Nongshim RedForce har gitt ut en haug av sine spillere

Og signerte en haug med nye ansikter.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

League of Legends Champions Korea-laget Nongshim RedForce har kunngjort at det har gjort en ganske stor haug med endringer i sin aktive liste. Spesielt har laget bestemt seg for å frigjøre hele sin tidligere aktive liste på syv spillere, og har allerede flyttet og signert fem erstatningsspillere.

Så, Kim "Canna" Chang-dong, Lee "Dread" Jin-hyeok, Gwak "Bdd" Bo-seong, Jang "Ghost" Yong-jun, Lee "Effort" Sang-ho, No "SnowFlower" Hoi-jong og Lim "Ccomet" Hye-sung, er alle ute av laget.

Og Park "DnDn" Geun-woo, Lee "Sylvie" Seung-bok, An "FIESTA" Hyeon-seo, Ha "Vital" In-seong og Jeong "Peter" Yoon-su, er alle på laget i stedet.

Når de snakket om å bringe videre denne nye samlingen av navn, uttalte teamet: "Drømte over tre år som ett. En ny generasjon NS RedForce er endelig på LCK-scenen.

League of Legends

Relaterte tekster

0
Halvveis til historie i LEC

Halvveis til historie i LEC

ARTIKKEL. Skrevet av Samuel Lakin

Sesongfinalen er godt i gang, og vi oppsummerer alt som har skjedd og lagene som har utviklet seg fra sommeren og frem til nå, mens de kjemper om å bli de første sesongfinalemestrene noensinne.Loading next content