Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

LCS Spring Split-sluttspillbraketten er låst inn

Turneringen starter senere denne uken.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

League of Legends Championship Series ønsker å avrunde sin Spring Split fra senere denne uken. Turneringen sparker i gang sluttspillet, og med dette vet vi nå når hver av de åtte kampene vil bli spilt i løpet av de neste par ukene.

Denne uken vil se de fire første kampene holdt, da alt starter med Flyquest mot 100 Thieves på torsdag, før Cloud9 tar imot CLG på fredag - med disse to som semifinaler i øvre brakett. I semifinalen i den nedre braketten vil i stedet Golden Guardians møte taperen av torsdagskampen på lørdag, mens Evil Geniuses møter taperen av fredagens kamp på søndag.

Vinnerne av hver av kampene vil gå videre til neste ukes kamper, med den første som den øvre brakettfinalen 30. mars, før den nedre brakettfinalen 31. mars. Dette vil føre til den siste utslagskampen i turneringen på lørdag, hvor vinneren av den nedre braketten møter den øvre braketten som taper alle for en plass i søndagens finale mot vinneren av den øvre braketten.

Få med deg alt som skjer senere denne ukenher.

League of Legends

Relaterte teksterLoading next content