Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

LCS-spillerstreiken er i gang

Konkurransestjernene tar et oppgjør med Riot Games.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

League of Legends Championship Series er i overskriftene hver uke i disse dager, vanligvis av negative grunner. Etter at Riot Games gjorde en rekke endringer i den regionale ligaen uten å informere spillerne og organisasjonene som er involvert i den, har de konkurrerende stjernene som spiller i LCS nå kunngjort at de vil streike i håp om å gjøre Riot til et mer transparent vertsorgan.

Som LCS' Players Association skriver på Twitter:

"Avstemningen om streik har blitt vedtatt med overveldende flertall.

"Dette er ikke en avgjørelse LCS-spillerne har tatt lett på. Utallige diskusjoner og debatter ble ført mellom alle LCS-spillerne i uken som førte til denne historiske avstemningen. Én ting er klart fra disse samtalene - spillerne våre ønsker å spille og konkurrere fremfor alt annet. At vi nå går sammen om å sette konkurransen til side, er et bevis på hvor viktig og presserende dette er.

"Vi har havnet i en blindgate fordi Riot har iverksatt tiltak uten forutgående kommunikasjon eller diskusjon med LCS-spillerne. LCSPA håper oppriktig at Riot vil avverge denne streiken ved å bli med oss i de kommende dagene for å ha åpne og transparente diskusjoner, slik at vi kan skape samarbeidsløsninger for å sikre den beste fremtiden for LCS og NACL."

I etterkant av denne avgjørelsen har det kommet rapporter om at Riot Games krever at LCS-organisasjonene stiller med utfyllingslag for å konkurrere i stedet for stjernene som trekker seg, noe LCSPA har svart med å be spillerne om ikke å gå med på å spille som erstatningsspillere, ettersom "å krysse grensen setter alle spillernes fremtid i fare": LCS, NACL og amatørene."

League of Legends

Relaterte teksterLoading next content