Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

LCS-spillerstreiken er i gang

Konkurransestjernene tar et oppgjør med Riot Games.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

League of Legends Championship Series er i overskriftene hver uke i disse dager, vanligvis av negative grunner. Etter at Riot Games gjorde en rekke endringer i den regionale ligaen uten å informere spillerne og organisasjonene som er involvert i den, har de konkurrerende stjernene som spiller i LCS nå kunngjort at de vil streike i håp om å gjøre Riot til et mer transparent vertsorgan.

Som LCS' Players Association skriver på Twitter:

"Avstemningen om streik har blitt vedtatt med overveldende flertall.

"Dette er ikke en avgjørelse LCS-spillerne har tatt lett på. Utallige diskusjoner og debatter ble ført mellom alle LCS-spillerne i uken som førte til denne historiske avstemningen. Én ting er klart fra disse samtalene - spillerne våre ønsker å spille og konkurrere fremfor alt annet. At vi nå går sammen om å sette konkurransen til side, er et bevis på hvor viktig og presserende dette er.

"Vi har havnet i en blindgate fordi Riot har iverksatt tiltak uten forutgående kommunikasjon eller diskusjon med LCS-spillerne. LCSPA håper oppriktig at Riot vil avverge denne streiken ved å bli med oss i de kommende dagene for å ha åpne og transparente diskusjoner, slik at vi kan skape samarbeidsløsninger for å sikre den beste fremtiden for LCS og NACL."

I etterkant av denne avgjørelsen har det kommet rapporter om at Riot Games krever at LCS-organisasjonene stiller med utfyllingslag for å konkurrere i stedet for stjernene som trekker seg, noe LCSPA har svart med å be spillerne om ikke å gå med på å spille som erstatningsspillere, ettersom "å krysse grensen setter alle spillernes fremtid i fare": LCS, NACL og amatørene."

League of Legends

Relaterte tekster



Loading next content