Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

League of Legends EMEA Masters er tilbake i år igjen.

De beste ERL-lagene drar til München for å kjempe om en plass i LEC-sesongfinalen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Riot Games har bekreftet at turneringen EMEA Masters gjør comeback i år igjen. I turneringen League of Legends vil de beste lagene fra EMEA Regional Leagues (ERL) konkurrere i et fysisk arrangement i München i Tyskland, der de kjemper om én av to plasser i LEC Season Finals, som også arrangeres i München.

ERL-ene består av andredivisjonsligaer under LEC, og når det gjelder hvordan lagene kvalifiserer seg til EMEA Masters, blir det en tretrinnsmetode som erstatter Spring Split denne gangen, og som strekker seg fra 15. til 28. april. 28 lag skal gjennom en Play-In-bracket, en Knock-outs-fase, en gruppespillfase og til slutt et sluttspill.

Det blir en lignende situasjon for Summer Split som arrangeres etterpå, bortsett fra at det arrangementet vil ha 38 lag og spenne over en Last Chance Qualifier, et gruppespill og et sluttspill. Det er her de to lagene som overlever alt dette og kommer til arrangementets store finale, også vil tjene en plass i LEC Season Finals hvor de vil konkurrere mot Europas beste LoL-lag.

Kommer du til å se EMEA Masters?

League of Legends

Relaterte teksterLoading next content