Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
League of Legends: Wild Rift

League of Legends kommer til konsoller og mobiler i 2020

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

League of Legends ble lansert for snart nøyaktig ti år siden, og det klarer fortsatt å være et av verdens mest populære spill. Neste år får vi se om det kan bli enda større.

Riot Games har nemlig bekreftet at spillet vil komme til Android, iOS og "konsoller" som League of Legends: Wild Rift en gang i 2020. Som du kanskje forstår hvilke ikke dette var en kopi av PC-utgaven, for utviklerne lover det samme grunnleggende gameplayet på et helt nytt kart, kamper som vil vare mellom 15 og 18 minutter, et "intuitivt twin-stick-system" og noen andre endringer som både skal gjøre opplevelsen bedre og ferskere på de nye plattformene. Omtrent 40 av PC-utgavens champions vil være tilgjengelig på lanseringsdagen, mens dusinvis andre vil komme i fremtiden.

Om dette høres fristende ut er det verdt å nevne at de vil holdes begrensede alpha- og beta-tester de neste to månedene, mens i alle fall mobilutgavene altså skal lanseres for fullt før slutten av 2020. Alle disse vil selvsagt også være free-to-play, og har du lyst til å delta på testene kan du melde din interesse her.

HQ
League of Legends: Wild Rift
League of Legends: Wild Rift

Relaterte tekster

0
Immortals avslører Wild Rift-lag

Immortals avslører Wild Rift-lag

ESPORTSTEKST. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

En rekke League of Legends-fokuserte esports-organisasjoner har vist interesse for å prøve seg i League of Legends: Wild Rift den siste tiden, og nå er det altså...Loading next content