Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends: Wild Rift

League of Legends: Wild Rift esports vil bli fokusert på Asia i 2023

Riot Games har annonsert at de legger ressurser og innsats i "det største og mest aktive mobile esportsmarkedet i verden."

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Riot Games har skissert sine intensjoner for League of Legends: Wild Rift esports-scenen for 2023. Fortsetter sin innsats fra i år, hvor teamet har sett ut til å begynne å fokusere sin innsats på regioner og steder der mobilspill utmerker seg, i 2023, vil det fokusere enda lenger på Asia, et marked som kalles "det største og mest aktive mobile esportsmarkedet i verden."

For dette formål vil det være en ny regional liga i regionen fra april, som vil bestå av 12 lag fra Kina og åtte lag fra andre asiatiske regioner, alt for å gi en tverrregional profesjonell mobil esportsliga.

Den faktiske sesongen av denne ligaen vil bestå av to splitter hvert år, og dette vil faktisk være den eneste ligaen som Riot offisielt driver fremover, ettersom andre regioner må stole på tredjepartsarrangementer fra nå av.

"Vi tror at disse endringene vil gi samfunnet tid og rullebane til å vokse organisk og etablere hvilken rolle konkurranse på høyt nivå vil spille i deres økosystem," som Riot uttrykker det. "Etter hvert som Wild Rift esports-landskapet utvikler seg, vil vi være klare til å bevege oss i lockstep."

Det er ingen nøyaktig omtale av når denne nye asiatiske ligaen vil sparkes i gang.

League of Legends: Wild Rift

Relaterte tekster

0
Immortals avslører Wild Rift-lag

Immortals avslører Wild Rift-lag

ESPORTSTEKST. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

En rekke League of Legends-fokuserte esports-organisasjoner har vist interesse for å prøve seg i League of Legends: Wild Rift den siste tiden, og nå er det altså...Loading next content