Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

LEC blir fornyet for 2023-sesongen

Det sies å være en "større, bedre, dristigere visjon av LoL Esports i regionen".

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Riot Games har skissert planene for fornyelse av League of Legends European Championship. Som det fremgår av nettstedet, vil LEC utvide og nå inkludere Türki̇ye, CIS og MENA, og vil få nye veier for spillere å kunne jakte på en plass i premier league.

For dette formål vil LEC nå inneholde flere kamper og flere muligheter, med året delt inn i tre seks uker lange splitter fremover, med de som er: Vinter, vår og sommer, alt før LEC-sesongfinalen på slutten. Hver splitt vil se ti lag konkurrere i best-av-en round-robin-turnering, etterfulgt av en best-av-tre dobbel-elimineringsgruppe med åtte lag, alle før et best-av-fem-sluttspill med fire lag, dobbel eliminering. Vinnerne av vinter-, vår- og sommersplittene vil alle sikre seg plasser i LEC-sesongfinalen.

Du kan ta en titt på tidsplanen for den fornyede LEC her, som nå går under navnet League of Legends EMEA Championship

League of Legends
Photo: Riot Games

Relaterte teksterLoading next content