Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

LEC sesongfinaler som skal holdes i Montpellier, Frankrike

På Sud de France Arena.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens 2023 League of Legends EMEA Championship-sesongen nettopp har startet med Winter Split, har Riot allerede vendt oppmerksomheten mot sesongfinalen, som kommer til sommeren.

For dette formål har spillselskapet avslørt hvor sesongfinalen skal avholdes, som i stedet vil bytte 2022s svenske arena for en i Frankrike i 2023. Sesongfinalen vil være på vei til Montpellier, Frankrike for å holde konkurranse på Sud de France Arena i regionen.

"Med en så stor og livlig LoL Esports-fanbase i Frankrike, er vi glade for å bringe roadshowet vårt tilbake til landet for første gang siden 2017, ved å være vertskap for vårt showpiece-arrangement i Montpellier i Occitanie-regionen," sa Alberto Guerrero, leder for Esports, EMEA på Riot Games. "Byen og regionen var ekstremt imponerende i hele vertsbyen og deres lidenskap og engasjement for å vokse spill og eSports Industries var veldig tydelige.

Bortsett fra dette stedet, blir vi ikke fortalt mer informasjon om sesongfinalen, da Riot bare bemerker ellers at ytterligere detaljer vil bli delt ut i løpet av de kommende månedene.

League of Legends

Relaterte teksterLoading next content