Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lego City Undercover

Lego City Undercover til Switch trenger ingen nedlasting

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tirsdag denne uken rapporterte vi om bildene som sa at man måtte laste ned 13 GB til den fysiske utgaven av Lego City Undercover til Nintendo Switch. I samme sak fortalte vi også at spillet vil komme til å kreve internettilkobling. Nå har utgiver Warner Bros. trukket dette tilbake, og kaller det hele for en feil.

Gamereactor fikk beskjed av Warner om at man vil kunne spille uten å laste ned oppdateringen, men det er IGN som har fått en fullstendig uttalelse om saken. Der lover Warner at du som kjøper spillet på kassett vil få den fulle og hele opplevelsen, altså alt spillet har å by på, uten å koble deg til internett en eneste gang. Internettilkoblingen er kun en anbefaling slik at du kan laste ned oppdateringer.

Spillet som rommet 20 GB på Wii U har dermed blitt redusert til en tredjedel på Nintendo Switch, og det er slett ikke ille. Det som i går fremstod som en skandale var i grunn en suksesshistorie.

Lego City Undercover slippes til Nintendo Switch 5. april.

Lego City Undercover

Relaterte tekster

0
Lego City UndercoverScore

Lego City Undercover

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes

Etter fire år som et Wii U-eksklusivt eventyr har Lego City Undercover nå kommet til flere plattformer. Vi har testet Nintendo Switch-versjonen...

Lego City UndercoverScore

Lego City Undercover

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes - GR EU

TT Fusions Lego-spill har sagt farvel til lisensierte eventyr, og ønsker i stedet velkommen en verden full av popkulturelle referanser og parodier. Dette er Lego City Undercover.

0
GR Live spiller Lego City Undercover

GR Live spiller Lego City Undercover

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Lego City Undercover har nettopp blitt sluppet til Nintendo Switch, PC, PS4 og Xbox One etter å ha vært ute til Wii U siden 2013. Vi liker spillet ganske så godt, og...Loading next content