Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Robinson: The Journey

Lek med en babydinosaur i Robinson: The Journey

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har allerede lært om hvordan Crytek fokuserer på innlevelse og de små detaljene i Robinson: The Journey. I dag forteller de oss om hvor variert verdenen skal være.

Den nye videodagboken viser hvordan de ønsker å fylle spillet med en rekke ulike dyr og dinosaurer. Noen er små, andre er store. Noen er ufarlige, andre er...mindre ufarlige. Dette gjelder kompanjongene dine også. Vi har allerede sett den flyvende kulen HIGS flere ganger, og denne gangen introduseres vi for partner nummer to: babydinosauren Laika. HIGS har en slags "ett hjul for mye"-holdning til Laika, men kom igjen: hvem kan mislike en dinosaur man kan putte en caps på?

HQ
Robinson: The Journey

Relaterte tekster

1
Robinson: The JourneyScore

Robinson: The Journey

ANMELDELSE. Skrevet av Oliver Thulin

Gamereactors dinosaurnerd ga seg i kast med Cryteks forhistoriske eventyr, men har Robinson: The Journey det som trengs?Loading next content