Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

LG UltraGear er tilbake som LECs monitorpartner for 2023

Spillere vil konkurrere på en helt ny skjerm.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Riot Games har kunngjort at de har forlenget avtalen med LG, og holder teknologimerkets UltraGear-divisjon knyttet til League of Legends European Championship som sin offisielle monitorpartner for det neste året.

Avtalen vil se LEC-spillere konkurrere på en helt ny skjerm fra UltraGear-serien, spesielt 25GR75FG, som kan skryte av en 360Hz-skjerm og en responstid på ett millisekund.

"Vi er glade for å kunngjøre fortsettelsen av vårt partnerskap med LG for den kommende LEC 2023-sesongen," sa Eva Suarez, leder for partnerskap Esport EMEA. "Vi er dedikert til å gi den beste opplevelsen for våre spillere mulig, og den nye LG UltraGear-spillmonitoren vil tilby EMEAs ledende LoL Esports-profesjonelle enestående bildekvalitet når de er på LEC-scenen."
Når det gjelder når vi får se disse nye skjermene i aksjon, vil dette være når LEC kommer tilbake for 2023-sesongen, som tilfeldigvis er denne helgen, 21.

League of Legends

Relaterte teksterLoading next content