Norsk
Gamereactor
nyheter
Lies of P

Lies of P-utviklerne: "Hvis du bare har spilt det én gang, er det ikke komplett"

"Vi anbefaler virkelig, virkelig, virkelig å spille slutten helt, helt, helt, helt til slutten."

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En av de mest interessante titlene neste måned er Round 8 Studios Souls-lignende eventyr Lies of P. Vi visste allerede at det har tre forskjellige avslutninger, noe som oppmuntrer spillere til å spille gjennom det mer enn én gang, men det virker som om det kan være mer enn dette.

Da regissør Choi Ji-won snakket om spillet med DualShockers, sa han følgende om de tre avslutningene og det å fullføre historien:

"En ting vi planla på forhånd, er at du ikke bare vil spille det én gang. Hvis du bare har spilt det én gang, er det ikke komplett. Vi anbefaler på det sterkeste at du spiller det flere ganger."

Han fortsetter med en kryptisk forklaring:

"I utgangspunktet er det tre avslutninger. Men vi anbefaler virkelig, virkelig, virkelig å spille slutten helt, helt, helt, helt til slutten."

Hva dette betyr kan diskuteres, men svaret får vi når Lies of P lanseres 19. september til PC, PlayStation og Xbox. Det er også inkludert i Game Pass fra og med dag 1, og vi bør ikke forvente noen forsinkelser ettersom spillet nylig fikk "gone gold"-status..

Lies of P

Relaterte tekster

0
Lies of PScore

Lies of P

ANMELDELSE. Skrevet av Kieran Harris

Kieran har spilt den makabre versjonen av eventyret om Pinocchio for å se hvordan det skiller seg ut i den mettede action-RPG-sjangeren.Loading next content