Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Life is Strange: Before the Storm

Life is Strange: Before the Storm kommer til butikkene i mars

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Flere av dere har spurt meg om jeg vet om det kommer en fysisk utgave av Life is Strange: Before the Storm og når bonusepisoden Farewell lanseres. Nå har vi fått svar på begge spørsmålene.

Square Enix kan avsløre at det kommer hele tre fysiske utgaver av serien den 9. mars. Standardutgaven vil inneholde de tre vanlige episodene, Farewell, Mixtape-modusen som lar oss velge hvilke sanger fra lydsporet som spilles, tre antrekk Chloe kan bruke (Punk Doe, Hawt Dawg Man og Illuminati) og en kode for første episode av Life is Strange. Limited Edition-utgaven kommer i tillegg med lydsporet på CD og en konseptbok. Den tredje, Vinyl Edition, kan bare kjøpes på Square Enix sin nettbutikk, og inneholder på toppen av det hele vinyl-utgaver av lydsporet og en fin pakke å ha alt i.

Samtidig kan de fortelle at Farewell blir tilgengelig allerede tre dager før, den 5. mars, så eier du Deluxe-utgaven får du se avslutningen før alle andre.

Life is Strange: Before the Storm
Life is Strange: Before the StormLife is Strange: Before the Storm

Relaterte teksterLoading next content