Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Lil Nas X for å opptre på Worlds Finals åpningsseremoni

Det samme vil noen få andre musikere.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med League of Legends World Championship-finalen som kommer snart, har Riot Games kunngjort hvem som skal lede åpningsseremonien. Med tanke på at Lil Nas X opprettet og fremførte hymnesangen for dette verdensmesterskapet (sangen Star Walkin), bør det ikke komme som noen reell overraskelse at han også vil opptre på selve arrangementet, sammen med en samling andre individer.

Som nevnt i en pressemelding, blir vi fortalt at Jackson Wang også vil opptre, det samme vil Louis Leibfried og Edda Hayes, med Wang som til og med fremfører en sang han laget for Empyrean-hudlinjen av kosmetikk i spillet.

Når det gjelder når finalens åpningsseremoni vil finne sted, er arrangementet satt til å starte 6. november kl. 01:00 GMT / 2:00 CET for oss i Storbritannia og Europa.

League of Legends

Relaterte teksterLoading next content