Norsk
Gamereactor
nyheter
Limbo

Limbo til iOS neste onsdag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du ikke har prøvd det enda, eller har fryktelig lyst til å spile det bussen, blir du sikkert glad for å høre at suksesspillet Limbo skal slippes til iOS den 3. juli. En rask titt på kalenderen avslører at dette vil si førstkommende onsdag.

Når det gjelder enhetene du kan bruke fungerer spillet på iPad fra og med 2. generasjon (inkl iPad Mini), iPhone 4S eller nyere og den nyeste generasjonen av iPod Touch. Prisen er ikke helt spikret enda. Les mer på spillets offisielle nettsider.

Limbo

Relaterte tekster

LimboScore

Limbo

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Eirik har prøvd Playdeads gjennombruddsspill på Nintendo Switch, og er ikke i tvil om at spillet fortsatt er noe som man helt klart bør få med seg.

3
Last ned Limbo gratis på Steam i dag

Last ned Limbo gratis på Steam i dag

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Om ganske så nøyaktig én uke slipper danske Playdead det interessante 2D-spillet Inside, som ser ut til å ta opp arven fra deres forrige spill Limbo. Limbo fikk i sin tid...

5
Limbo til iOS neste onsdag

Limbo til iOS neste onsdag

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du ikke har prøvd det enda, eller har fryktelig lyst til å spile det bussen, blir du sikkert glad for å høre at suksesspillet Limbo skal slippes til iOS den 3. juli....Loading next content