Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: The Wind Waker HD

Link og Zelda som søte kosebamser

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du har problemer med nattesøvnen (eller kjenner noe som har det) kan en god gammeldags kosebamse være redningen, og er du fan av Zelda-serien i tillegg bør du svinge innom nettbutikken HobbyLink Japan. Der er det nemlig mulig å forhåndsbestille Link, Zelda og Tingle i form av søte små kosebamser.

Alle tre er under 19 cm i høyden, men det finnes også en større variant av Link på 22 cm. Uten fraktkostnader koster de små bamsene ca. 75 kroner ($12), mens den store koster ca. 125 kroner ($20). Og jo, det er lov også for voksne å kjøpe slike, spesielt med tanke på at designet er hentet fra The Wind Waker.

Takk, Joystiq.

The Legend of Zelda: The Wind Waker HDThe Legend of Zelda: The Wind Waker HDThe Legend of Zelda: The Wind Waker HD

Relaterte tekster

Link og Zelda som søte kosebamser

Link og Zelda som søte kosebamser

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du har problemer med nattesøvnen (eller kjenner noe som har det) kan en god gammeldags kosebamse være redningen, og er du fan av Zelda-serien i tillegg bør du svinge...

3
Ny trailer Wind Waker HD

Ny trailer Wind Waker HD

NYHET. Skrevet av Kenneth Flage

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD slippes om kort tid, og nå har Nintendo sluppet en ny trailer fra spillet. Denne gang får vi flere detaljer om nye og gamle...Loading next content