Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Captain America: Brave New World

Liv Tyler vender tilbake til Marvel Cinematic Universe

I rollen som Betty Ross i den kommende Captain America: New World Order.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Nylig fortalte vi at filmingen av Captain America: New World Order var igang. Vel, som en oppfølging av det har det nå blitt avslørt at filmen utvider rollebesetningen ved å bringe tilbake en ekte Marvel Cinematic Universe-veteran.

HQ

Personen vi snakker om er selvfølgelig Robert Down ... nei, nei, ikke denne gangen. Det er imidlertid en fase 1-veteran som den tidligere Iron Man -stjernen, ettersom The Incredible Hulks Liv Tyler fortsetter der hun slapp som Betty Ross i filmen fra 2008 for å spille hovedrollen i Captain America-filmen som kommer i 2024.

Tylers Ross er datter av general Thaddeus "Thunderbolt" Ross som tidligere ble fremstilt av avdøde William Hurt, og vil nå bli spilt av Harrison Ford. Siden forrige gang Tyler spilte denne rollen var Edward Norton Bruce Banner/Hulk vil ting definitivt se veldig annerledes ut i denne Phase 5-filmen som også har Anthony Mackie i hovedrollen som den nye Cap'.

Captain America: New World Order skal ha premiere 3. mai 2024.

Captain America: Brave New World
Liv Tyler i Ringenes Herre.

Takk, The Hollywood Reporter.

Relaterte teksterLoading next content