Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Logitech G Pro X Superlight 2 Lightspeed

En nyhet som mange har ventet på er endelig her. Daniel har testet Logitech G Pro X Superlight 2 Lightspeed.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Logitech G Pro X Superlight har siden utgivelsen for to år siden vært en av de aller mest populære spillmusene på markedet, og sulten etter en oppgradert utgave av musen har vært stor. Nå er endelig tiden her for nettopp dette, og ja den har USB-C tilkobling.

HQ

Personlig har jeg alltid vært fan av originalen til spilling. Som hverdagsmus har den derimot litt for lite funksjoner for min del, men det er heller ikke det den er designet for. Her er det presisjon som gjelder, og der leverer Superlight 2 i kjent stil.

Logitech G Pro Superlight 2 Lightspeed
Endelig er Superlight tilbake

Med sine nye hybrid-mekaniske brytere leverer den presisjon og forutsigbarhet på høyeste nivå. Hybridløsningen gjør også at du sparer batteritid ved at den optiske bryteren ikke er aktiv hele tiden. Hybridbryterne gjør også at de reagerer 1ms raskere enn andre mekaniske brytere, og på høyde med konkurrentenes optiske brytere. Knappene føles bedre enn i forgjengeren, men de høres også langt bedre, og dette har blitt et lite irritasjonsmoment for mini del. Det går greit nok om jeg sitter og spiller med headset på, men skulle jeg finne på å spille enten uten lyd eller lyd fra høyttalerne hører jeg museklikkingen langt mer enn hva jeg er komfortabel med.

Den trådløse tilkoblingen har også fått en oppgradering fra 1 kHz responsratio til 2 kHz. Dette gjør den enda mer responsiv enn før, og tilkoblingen er også optimalisert for miljøer hvor det er mye trådløsaktivitet. For å oppnå 2 kHz må du derimot bruke musens egne USB-mottaker, og du kan ikke benytte deg av multitilkoblingen av mus og tastatur på samme mottaker. Da vil i tilfellet musen kjøre på 1 kHz i stedet. For de fleste av oss er nok dette mer enn godt nok selvsagt, men verdt å merke seg om man vil ha den beste ytelsen tilgjengelig.

Dette er en annonse:
Logitech G Pro Superlight 2 Lightspeed
Den fryktelige mikro USB-porten er borte. USB-C er det som gjelder nå.

Hero-sensoren er byttet ut med Hero 2, og er i følge Logitech selv «den mest avanserte sensoren innen gaming» per dags dato. Denne lar seg ikke bare justere DPI som nå går opp til 32.000, men du kan også velge egen DPI for horisontal og vertikal bevegelse enkelt i Logitech G Hub-programvaren. Den har også en frame rate på 25 kHz mot 16.6 kHz i forgjengeren. I tillegg kan du kalibrere den opp mot andre muser for å få den følelsen du kjenner fra tidligere på en enkel måte.

Vektmessig har musen gått ned fra 63 til 60 gram, og batteritiden har gått opp fra 70 til 95 timer. Har du en Powerplay-musematte trenger du derimot ikke bekymre deg for det da den har full kompatibilitet med Logitechs trådløse ladesystem. Og ja, som jeg nevnte innledningsvis, den største oppgraderingen må sies å være USB-C porten for de som ikke har trådløs lademulighet. Endelig kan jeg kaste Micro USB-kabelen jeg har hatt liggende ene og alene for å lade forgjengeren.

Logitech G Pro Superlight 2 Lightspeed
Superlight 2 kommer i tre forskjellige farger fra start.
Dette er en annonse:

Under musen finner vi de samme gamle PTFE føttene, og du har også muligheten til å bytte ut dekselet som dekker over hullet under musen for oppbevaring av usb-mottakeren til et deksel som har PTFE belegg i stedet for Logitech-logoen. Ellers ser også musen helt lik ut som forgjengeren i både mål og antall knapper tilgjengelig. To knapper på siden og en knapp på hjulet i midten.

Kort oppsummert er Logitech G Pro X Superlight 2 Lightspeed en solid oppgradering, men jeg klarer rett og slett ikke slutte å irritere meg over lyden fra hovedknappene. Det bråker rett og slett litt for mye, og det er fryktelig synd da det er det eneste jeg har å utsette på musen. Jeg kommer nok fortsatt til å bruke den til spilling ettersom jeg stort sett bruker headset når jeg spiller, men er du var for lyder så bør du absolutt ta en tur innom en butikk eller til en spillvenn som har den fra før for å teste om det er rett og slett for mye for deg.

08 Gamereactor Norge
8 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content