Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Logitech G Pro X TKL Lightspeed

Logitech har kommet med et nytt tastatur i Pro-serien, og Daniel har testet ut Logitech G Pro X TKL Lightspeed for deg.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Tastatur er sannsynligvis det viktigste verktøyet du har til PC'en, og et godt arbeidsverktøy er selvsagt viktig. Dette gjelder ikke minst for gamere, og Logitech sitt nye TKL (TenKeyLess) tastatur gir deg akkurat det, et godt arbeidsverktøy.

HQ
Logitech G Pro X TKL Lightspeed
Nytt trådløst TKL-tastatur fra Logitech, laget av og til proffene.

Personlig er jeg fan av at tastatur tar mindre plass da pulten min er fylt av både viktige og mindre viktige duppeditter, men samtidig har jeg såpass mye bruk for talltastaturet til vanlig at jeg er litt skeptisk til å bytte ut det fullverdige tastaturet. Logitech har møtt meg litt på halvveien her, og laget et TKL-tastatur med litt mer størrelse som har markerte piltaster og de vanlige ekstraknappene som home, end, page up, page down osv. I tillegg har de fått plass til mediakontroller på toppen, noe som jeg setter svært pris på. Ser jeg bort fra mangelen på talltastaturet på siden er faktisk Logitech G Pro X TKL Lightspeed et fullverdig tastatur for min del. Så får jeg bare leve med at jeg må se på tastaturet når jeg skal slå inn tall.

Som resten av Pro-serien til Logitech er det utviklet i samarbeid med spillere innen esport for å tiltrekke flest mulig gamere. Med oppgraderingen til Logitechs Lightspeed-teknologi er det også vanskelig å bruke forsinkelse som et argument for å ikke bruke trådløst tastatur til gaming. Tilføyelsen av Lightspeed lar deg også koble to produkter til én USB-mottaker om ønskelig, og dette er en hendig funksjon om du skulle ha litt mangel på USB-porter. Om ønskelig er det også mulig å koble til tastaturet via Bluetooth eller via USB-C kabel.

Logitech G Pro X TKL Lightspeed
Det passer godt inn i resten av Pro-serien.
Dette er en annonse:

Som alle andre Logitech-produkter kan det kobles til G Hub-programvaren hvor du kan justere hva de forskjellige knappene gjør, og også lyssettingen av tastaturet.

Knappene på utgaven vi fikk tilsendt for testing var av typen GX Brown Tactile, og alle kommer med de forskjellige GX-knappene vi kjenner fra Pro-serien tidligere. For min del er det litt vel mye støy, men følelsen og presisjonen er upåklagelig. Det er derfor svært vanskelig å utsette noe på de av den grunn.

Batteritiden avhenger veldig av bruk selvsagt, og da spesielt bruk av RGB-belysningen. Jeg merket stor forskjell på varigheten bare ved å justere ned lysstyrken ett hakk. Noe jeg enkelt kan gjøre med en knapp på selve tastaturet for øvrig uten å måtte gå inn i programvaren. Batteritiden opplyses å være rundt 50 timer, men jeg føler jeg kan få langt mer ut av det ved å justere lysstyrken. En hel helg med Starfield hjalp meg nemlig å teste akkurat det.

Logitech G Pro X TKL Lightspeed
I likhet med Superlight 2 og Pro X 2 kommer tastaturet i tre forskjellige farger.
Dette er en annonse:

Logitech G Pro TKL Lightspeed er nok på topplisten over tastatur for undertegnede. Det er uvant for meg å ha trådløst tastatur, men batteritiden er såpass god at jeg slipper å bekymre meg nevneverdig for det. Prislappen på rundt 2300 kroner kan nok skremme noen, men har du ikke noe i mot størrelsen på tastaturet er det absolutt verdt pengene. I esken følger det også med en hendig veske for å frakte tastaturet om du skal ha det med deg bort for eksempel. Bare vær forberedt på en aldri så liten treningsøkt da tastaturet i seg selv er noe av det tyngste jeg har vært borti. Dette er selvsagt kun positivt ved daglig bruk da det holder seg på plass, og det er ikke så ofte man frakter det utenfor hjemmet.

09 Gamereactor Norge
9 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content