Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster
Logitech G413 TKL SE

Logitech G413 TKL SE

Et lite og rimelig tastatur til å spille med, uten alt mulig ekstra er hva Logitech gir oss med G413 TKL SE. Men funker det noe særlig? Vi har testet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det finnes mange tastaturer på markedet. Noen ekstremt små, noen store som fjell, og noen midt i mellom. Så hvorfor skal da Logitech komme med enda et tastatur i det store havet? Vel, det manglet kanskje noe for de som ønsker å enkelt og greit spille dataspill med presisjon på tastene, uten så mye ekstra utenom. Personlig er jeg i utgangspunktet fan av en liten mellomting, men jeg må uansett gi G413 TKL SE en sjanse.

Først og fremst ser det veldig enkelt og greit ut. Helsort med aluminiumslegering, LED-belysning (som ikke lar seg bytte fra hvit farge) og et generelt stilrent og godt utseende er hva som møter meg i det jeg åpner esken. Med i esken følger også en Æ og en Ø-tastehette dersom jeg vil ha de norske bokstavene på plass fremfor de preinstallerte svenske. Disse kommer i slitesterkt PBT-materiale som er både varmeresistent og har slitestyrke nok for optimal spillytelse så lenge tastaturet lever, eller frem til jeg (som vanlig) søler litt Cola uten sukker over det.

Logitech G413 TKL SE

Men hva er det som ellers gjør det til et godt spilltastatur? Jo, med taktile mekaniske brytere, anti-ghosting og 6-tasters trykkregistrering henger du ikke etter selv i de mest intense kampene på ShipHaus 24/7 i Call of Duty. Tastaturet reagerer når du trykker på det, og med å registrere opptil seks taster samtidig skal det mye til for at du overgår dette.

TKL-designet betyr at tastaturet kommer uten den numeriske delen til høyre, og dette er jo selvsagt noe å venne seg til dersom du er vant til å ha dette. Jeg sliter fortsatt med å bestemme meg for hva jeg foretrekker av den ekstra plassen på pulten, og å kunne bruke en hånd for å skrive tall fort. En ting jeg tidlig merker at jeg savner med dette tastaturet er derimot lydjustering, eller i det aller minste en knapp for å dempe volumet helt, men dette er jo selvsagt ting som ikke er veldig viktig i spillsammenheng, og som de nok har utelatt for å kutte kostnader også. Her har fokuset vært å få til et billig spilltastatur, og det har de klart.

Dette er en annonse:
Logitech G413 TKL SE

Med en prislapp på 699,- er det nemlig vanskelig å ikke anbefale Logitech G413 TKL SE til gameren som ikke ønsker alt mulig annet av tillegg. Personlig blir det litt for mange mangler til at jeg kan bruke det til hverdags, men det er presist nok til at jeg kan bruke det til spilling.

Tekniske spesifikasjoner:
Lengde: 355mm
Bredde: 127mm
Høyde: 36,3mm
Vekt: 650gram
Kabellengde: 1,8 meter

Brytere: Taktile
Aktiveringsavstand: 1,9mm
Aktiveringskraft: 50 g
Total tastebevegelse: 4,0mm

Dette er en annonse:

Tilkoblingstype: USB 2.0
USB-protokoll: USB 2.0
Bakbelysning: Ja, hvit

Logitech G413 TKL SE
07 Gamereactor Norge
7 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Logitech G413 TKL SE

Logitech G413 TKL SE

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Daniel Andersen

Et lite og rimelig tastatur til å spille med, uten alt mulig ekstra er hva Logitech gir oss med G413 TKL SE. Men funker det noe særlig? Vi har testet.Loading next content