Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Vanguard

London Royal Ravens avslører deres lag til neste års Call of Duty League

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den nye sesongen i Call of Duty League ventes å begynne i januar, og derfor er de fleste lagene godt i gang med å sammensette deres tropper for å gjøre de klar for kamp. Det gjelder også for London Royal Ravens, som nettopp har avslørt deres spillerliste.

De fire spillerne som skal kjempe for det britiske laget blir de eksisterende medlemmene Marcus "Afro" Reid og Trei "Zer0" Morris samt Byron "Nastie" Plumridge og Joey "Gismo" Owen, som kan se frem til deres debutsesong i ligaen.

Ravens meddeler også at de har sikret seg en ny sponsor i form av LG UltraGear, så det virker som at laget er godt rustet for den kommende sesongen.

Call of Duty: Vanguard

Relaterte tekster

4
Call of Duty: VanguardScore

Call of Duty: Vanguard

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Aldeles nydelig grafikk, lyd og musikk blander seg sammen med en grei historie, gigantisk multiplayer og artig Zombies for å forhindre at årets spill ikke føles som om kua er melket helt tørr.Loading next content