Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

London Spitfire kommer med uttalelse etter upassende språkskandale

Overwatch League-laget lover at det vil få spillerne til å delta i følsomhetstrening.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det London Spitfire Overwatch League laget har blitt fanget i litt varmt vann de siste dagene, da en nylig lekket VOD-video av treningskampene viste at to av medlemmene kom med svært upassende kommentarer.

Det var både Hadi «Hadi» Bleinagel og det som ser ut til å være den uanmeldte spilleren til Robert «Skairipa» Lupsa som spøkte om voldtekt i kampen, og etter denne hendelsen har Spitfire nå kommet med en uttalelse om hvordan de har tenkt å håndtere situasjonen.

Spitfire har uttalt: «Det er null unnskyldninger for denne typen oppførsel. Dette gjenspeiler ikke den organisatoriske troen til London Spitfire i noen form eller form. Vi vil gjerne be om unnskyldning til samfunnet for øvrig og lover å jobbe med spillerne våre for å hjelpe dem med å vokse for å sikre at dette aldri skjer igjen.

Når det gjelder hvordan det vil være å sikre noe slikt, konkluderte Spitfire med: «Vi iverksetter umiddelbare tiltak som følge av disse hendelsene. De involverte spillerne vil delta i sensitivitetstrening administrert av en profesjonell.

Overwatch 2
Photo: Overwatch League

Relaterte teksterLoading next content