Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

London Spitfire sier opp Birdring, Guard, Nus og flere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

London Spitfire har allerede skapt Overwatch League-historie som vinneren av den første sesongen av Overwatch League i fjor, men nå har laget avslørt at de har valgt å si opp kontraktene med en rekke av de spillerne som var med på å få dette til å skje.

"Today we part ways with @NUS_OW, @Guard, @Birdring, & @JfeelOW.

Thank you for all your hard work and efforts during your time with us! We wish you all the best in your careers moving forward"

Spillerne Jihyeok 'Birdring' Kim, Jongseok 'Nus' Kim og Heedong 'Guard' Lee, samt trener Jeongmin 'Jfeel' Kim har alle blitt fristilt.

Overwatch
Photo: Overwatch League

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content