Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

London Spitfire signerer Kellex, Hadi og Molf1g

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det store London Spitfire Overwatch-laget har gjort en stor dyd ut av å kunngjøre at de vil gjøre hva enn som skal til for å nå til topps i Overwatch League. Dette skjer blant annet via store rotasjoner i deres lagoppstilling, og nå vet vi litt mer om hva planen er.

Nylig kvittet de seg med Fuze og erstattet han med Ripa. Nå har det kommet ytterligere tre spillere til. Spitfire har avslørt via Twitter at Kristian "Kellex" Keller, Daniel "Hadi" Bleinagel og Mikkel "Molf1g" Djernes slutter seg til laget.

De skal være en fast del av 2021-laget.

Overwatch
Photo: Overwatch League

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content