Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

London Spitfire vant første runde av Overwatch League

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter noen uker med underholdende kamper og fantastiske prestasjoner ble første runde av Overwatch League avsluttet for noen timer siden, og det viste seg at "Europa" virkelig fikk slått fra seg mot resten av verden.

Det var nemlig London Spitfire som til slutt kunne løfte trofeet etter å ha beseiret Houston Outlaws og New York Excelsior i de siste kampene. Dette til tross for at finalen startet på verst mulig måte for laget.

Excelsior hadde ingen problemer med å finne på de to første kartene, men Spitfire viste hvorfor de har rykte på seg for å komme tilbake fra "sikre tap". Koreanerne på London-laget viste akkurat hvor gode de er på Horizon Lunar Colony, Numbani, og Dorado de tre neste kampene, og dermed var stillingen 3-2. Tanken Jae-Hui 'Gesture' Hong forklarte snuoperasjonen ganske enkelt:

"Vi var alle veldig trette og utmattet, noe som førte til at vi ikke ytet særlig bra i de to første kampene. Etter å ha tapt de to første kartene tenkte vi "Hei, vi kan ikke la det slutte slik", så tok vi oss sammen og vant neste kart. Etter det var det litt som "2-1"? Da kan vi jo like godt...". Plutselig var stillingen 2-2, så da var seieren for nærme til å slippe taket. Vi klarte altså med det å vinne kampen og runden også."

Med den seieren vant de $100,000, mens Excelsior måtte nøye seg med $25,000. Begge lagene er uansett klare for andre runde når den starter 21. februar, så får vi se om de to møtes i en ny finale eller ei.

Så du finalen? Var seieren eventuelt fortjent?

Overwatch
Photo: Overwatch League

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content