Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

London Spitfire-trener forlater laget

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

London Spitfire-lagets offisielle sjefstrener, Jeong-min 'Jfeel' Kim, har avslørt at han forlater laget. Den Sør-Koreanske lagtreneren, som har jobbet med størstedelen av det nåværende laget siden de startet med å konkurrere i Apex-turneringer har avslørt at han ikke beveger seg inn i den tredje sesongen sammen med Spitfire. Han stopper dog ikke, men leter etter nye muligheter.

"The two years with Spitfire has been a great time of learning for me. Good times, bad times, it's has taught me so much. Thank you to all our players, staff and fans," avslører han via Twitter.

Laget har tidligere vært blant de beste i Apex-sesongene, for så å vinne første stadie av playoff-delen av Overwatch League, før de til slutt vant selve sesongen.

Overwatch
Photo: Overwatch League
Overwatch
Photo: Overwatch League

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content