Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Loot drops kommer tilbake i ECS sin femte sesong

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har i hovedsak bare vært Majors-turneringene som har hatt loot drops av de største turneringene den siste tiden, men nå kan Faceit og YouTube at de bringer belønningene tilbake til dere som skal se på femte sesong av CS:GO sin Esports Championship Series (ECS)-turnering også.

Her vil det være hele 15 millioner Faceit-poeng som skal deles ut, og kampen om disse starter allerede i dag. Denne muligheten vil være tilgjengelige frem til 10.mai, og du kan bruke de opptjente poengene dine på ting som tre Fiat 500, 10 PC-er, 12.5 Dragon Lores, 28 spillstoler og mer her. Videoen under forklarer det hele med bilder også om du er større fan av det.

HQ
Counter-Strike: Global Offensive
Photo: Faceit

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content