Cookie

Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor Norge
nyheter
Anthem

Loot-systemet i Anthem ble akkurat mye bedre

Mens mange nå storkoser seg med The Division 2 har Bioware jobbet hardt for å fikse loot-systemet Anthem har fått mye kritikk for den siste tiden. Dette har nå gitt resultater.

Takket være noen serverendringer hevder utviklerne nå at Anthem vil gi oss mye bedre belønninger. Nærmere bestemt er det nå mye større sannsynlighet for å få Masterworks og Legendaries på vanskelighetsgradene Grandmaster 2 og 3, samtiddig som at det nå også er mer sannsynlig at de sterkere fiendene belønner oss med det under vanlig spilling. Jeg gleder meg i alle fall til å sjekke akkurat hvor store forbedringene er når jeg har fått levert The Division 2-anmeldelsen min til dere en gang neste uke. Tankene mine om de tjue timene i The Division 2 kan dere finne her.

Anthem