Norsk
Gamereactor
nyheter
Tabula Rasa

Lord Britsh tar farvel

En legende forlater NCSoft

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Richard "Lord British" Garriot er mest kjent for spillserien Ultima, som så og si fant opp sjangeren rollespill på datamaskiner. Den populære spillserien gjorde Garriot til en rik mann, og han har siden vært involvert i mange prosjekter. Blant annet er det vistnok Garriot som fant opp betegnelsen Massive Multiplayer Online RPG, og han løftet også sjangeren til nye høyder med Ultima Online.

I senere tid har han laget det futuristiske nettspillet Tabula Rasa med NCSoft, men nå forlater han firmaet.

- Mange av dere spekulerer sikkert i hva mine planer er nå, da jeg har oppnådd min livslange drøm om å reise ut i rommet. Den uforglemmelige opplevelsen har gitt meg nye interesser som jeg ønsker å bruke tid og ressurser på. Derfor forlater jeg NCSoft for å jakte på andre interesser, skriver Garriot i et åpent brev om beslutningen sin.

Tabula Rasa
Tabula Rasa
Tabula Rasa
Tabula Rasa
Tabula Rasa
Tabula Rasa
Tabula Rasa
Tabula Rasa
Tabula Rasa

Relaterte teksterLoading next content