Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Los Angeles Gladiators vant Overwatch League Countdown Cup

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Helgen som var markerte ikke bare slutten på Call of Duty League 2021, men også årets Overwatch League Countdown Cup. Her møttes de to beste lagene fra øst og vest for å kjempe om noen viktige League Points før playoffkampene. Øst var representert med Chengdu Hunters og Seoul Dynasty, mens Atlanta Reign og Los Angeles Gladiators kom fra vest.

Dynasty ble det første laget som måtte se seg slått før Reign slo følge like etter. Dermed var det Gladiators og Hunters som møttes i den store finalen, og det ble som forventet veldig tett. Det var altså Los Angeles Gladiators som til slutt tok hjem seieren og rundt 900.000 kroner.

Neste turnering blir den 4. september når Overwatch League sin Play-In-turnering finner sted, og deretter blir det playoff-kamper før den store finalen.

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content