Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Black Ops Cold War

Los Angeles Guerrillas avslører nytt Call of Duty League-lag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter at 2021-sesongen av Call of Duty League er over, så er det nå flere organisasjoner som foretar ganske store endringer på deres oppstillinger i mellom den avsluttende og den kommende sesongen.

Blant de største endringene har vi Los Angeles Guerrillas, som faktisk endte med å droppe hele deres etablerte lag forrige måned. Nå har di, via Twitter, avslørt et helt nytt lag som skal konkurrere i 2022-sesongen. Det laget består av:


  • Obaid "Asim" Asim

  • Peirce "Gunless" Hillman

  • Cuyler "Huke" Garland

  • Austin "SlasheR" Liddicoat

Laget mangler fortsatt ligaens offisielle bekreftelse, så det er ennå en sjanse for at det ikke blir den endelige oppstillingen.

Den neste sesongen spilles i Call of Duty: Vanguard.

Call of Duty: Black Ops Cold War

Relaterte tekster

0
Toronto Ultra signerer Hicksy

Toronto Ultra signerer Hicksy

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

For noen uker siden avslørte Toronto Ultra at de ville beholde 2021 Call of Duty League-laget for den kommende 2022-sesongen, og med den annonseringen forventet vi ikke å...Loading next content