Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare II

Los Angeles Thieves kronet Call of Duty League Major IV-mestere

Laget beseiret OpTic Texas for å ta turneringen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den fjerde og nest siste Major i Call of Duty League-sesongen 2023 er allerede avsluttet. Til tross for at det bare er fire måneder inn i 2023, ser CDL ut til å sparke i gang sin femte og siste Major i begynnelsen av mai, som deretter vil føre til Championship Weekend i midten av juni.

Men tilbake til førstnevnte, da vi nå har en seierherre å rapportere om når det gjelder Major IV, og dette ser de regjerende CDL-mesterne tilbake på toppen, da Los Angeles Thieves endte opp med å beseire OpTic Texas for å kreve turneringen.

Thieves slo OpTic 4-2, etter å ha sikret sin plass i Grand Finals ved å beseire OpTic i Winners Finals tidligere på dagen. Dette betydde at OpTic måtte overleve Elimination Finals der Atlanta Faze ventet på å kunne tjene en plass i Grand Finals for et nytt stikk på Thieves. Til slutt gjorde OpTic kort arbeid av Faze, i en 3-0-serie, og møtte Thieves igjen, noe som endte opp med å bli en mislykket visning for dem.

Dette resultatet setter Thieves tilbake på topp og kalt laget å slå, når vi kommer inn i de siste strekkene av 2023-sesongen.

Call of Duty: Modern Warfare II

Relaterte teksterLoading next content