Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Los Angeles Valiant bytter farger

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

LA Valiants Overwatch-lag er kjent for sine grønne drakter, men nå har en nylig tweet avslørt at de er klare for en endring, og blander gult og blått for å gi laget en ny identitet.

"There's no sky like SoCal's - we're excited to share it with fans around the globe & pay homage to our home region with this fresh new look," skriver Valiant.

"It's a big step! We're confident in our shift toward branding that's better integrated into merch, events, and Overwatch itself."

På toppen av det hele, har laget også avslørt på Twitter at Rick 'GiG' Salaxar og Park 'RaiN' Jae-ho har sluttet seg til dem, så de gjør noen store endringer.

Overwatch Leagues Twitter-konto legger også til at gamle Valiant-skins ikke vil være tilgjengelige stort lenger, så hvis du er interessert i dem, bør du kjøpe dem nå.

Liker du de nye fargene?

Overwatch
Photo: Los Angeles Valiant

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content