Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Los Angeles Valiant utvides med Becky og Innovation

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Los Angeles Valiant sitt Overwatch League-lag ble nærmest rensket nylig, og etter å ha skaffet den første erstatteren i form av den tidligere Shanghai Dragon-spilleren Weida "Diya" Luhas for noen dager siden har det nå kommet to andre spillere i tillegg.

Organisasjonen avslører at Seok-hyun "Innovation" Oh og Il-ha "Becky" Kim blir Los Angeles Valiant-spillere i 2022 etter å ha vært hos henholdsvis Team CC og Team Diamond. Begge to vil sammen med Diya utgjøre lagets DPS-kjerne, så kommende signeringer vil nok fokusere på andre deler av laget.

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content