Norsk
Gamereactor
nyheter
Code Vein

Lyst til å prøve Code Vein før lansering?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Planen var at det Dark Souls-inspirerte Code Vein skulle slippes forrige september, men noen måneder før vi beskjeden om at utviklerne ønsket mer tid for å gjøre noen forbedringer og leve opp til de høye forventningene de nesten ikke hadde forventet. Dermed måtte vi nøye oss med en litt vag "lanseres i 2019", men nå kan det virke som om vi i alle fall nærmer oss lansering.

Project Vein vil nemlig ha en lukket "network test" for Code Vein på PlayStation 4 og Xbox One fra 31. mai til 3. juni. Siden hovedmålet med testen er å sjekke hvordan serverne reagerer på ulike ting kan det hende vi vil møte på noen små tekniske skavanker, men er du interessert i å prøve den ganske detaljerte karakterskaperen og begynnelsen av spillet kan du melde din interesse her. Du må være Live Gold-medlem for å spille Xbox One-utgaven, mens alle PlayStation 4-spilllere kan delta om de blir invitert. Som From Software-fans skal i alle fall jeg forsøke å få en kode til det lovende spillet. Hva med deg?

HQ
Code Vein

Relaterte tekster

0
Vi unboxer Code Veins press kit

Vi unboxer Code Veins press kit

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Etter en lang ventetid har Bandai Namco endelig lansert det Souls-aktige Code Vein. Vi fikk tilsendt spillets press kit og vi vil vise det frem til dere. Derfor har vi...Loading next content