Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Code Vein

Lyst til å prøve Code Vein før lansering?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Planen var at det Dark Souls-inspirerte Code Vein skulle slippes forrige september, men noen måneder før vi beskjeden om at utviklerne ønsket mer tid for å gjøre noen forbedringer og leve opp til de høye forventningene de nesten ikke hadde forventet. Dermed måtte vi nøye oss med en litt vag "lanseres i 2019", men nå kan det virke som om vi i alle fall nærmer oss lansering.

Project Vein vil nemlig ha en lukket "network test" for Code Vein på PlayStation 4 og Xbox One fra 31. mai til 3. juni. Siden hovedmålet med testen er å sjekke hvordan serverne reagerer på ulike ting kan det hende vi vil møte på noen små tekniske skavanker, men er du interessert i å prøve den ganske detaljerte karakterskaperen og begynnelsen av spillet kan du melde din interesse her. Du må være Live Gold-medlem for å spille Xbox One-utgaven, mens alle PlayStation 4-spilllere kan delta om de blir invitert. Som From Software-fans skal i alle fall jeg forsøke å få en kode til det lovende spillet. Hva med deg?

HQ
Code Vein

Relaterte tekster

0
Vi unboxer Code Veins press kit

Vi unboxer Code Veins press kit

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Etter en lang ventetid har Bandai Namco endelig lansert det Souls-aktige Code Vein. Vi fikk tilsendt spillets press kit og vi vil vise det frem til dere. Derfor har vi...Loading next content