Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

M80 annonserer Overwatch-lag, oppløser laget og signerer deretter et nytt lag.

Alt på grunn av anklager om rasistiske meldinger mot det opprinnelige laget.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har vært en virvelvind av hendelser for M80 i løpet av den siste helgen, da laget kunngjorde sin Overwatch 2 vaktliste, og deretter måtte oppløse nettopp den vaktlisten, alt før de kunngjorde et helt eget og annerledes lag i stedet. Når det gjelder hvorfor dette skjedde, ble det snart oppdaget at noen av medlemmene i det opprinnelig annonserte teamet angivelig hadde sendt rasistiske meldinger på en Discord server, noe som førte til at M80 raskt kuttet båndene til dem.

Som en oppfølging av dette uttalte organisasjonen: "Vi sto overfor uventede utfordringer da to sentrale medlemmer av vårt nysignerte Overwatch-team sluttet/ble løslatt. Vi hadde som mål å bygge en sammenhengende enhet, men omstendighetene fikk oss til å revurdere kursen vår.

"I stedet for å erstatte teamet med spillere som er engasjert andre steder, har vi besluttet at det er best for alle parter å skille lag. Vi lar de gjenværende spillerne søke nye muligheter og konkurrere i OWCS, og ønsker dem lykke til."

Siden den gang har det nye laget blitt bekreftet, med blant annet Isaiah "Hydron" Rodriguez, Go "Spectra" Dong-woo, Oh "Pelican" Se-hyun, Xander "Hawk" Domecq, Joseph "Lep" Cambriani, Benjamin "UltraViolet" David, Steven "Renko" Saucedo, hovedtrener Blake "Gator" Scott og manager Owen "Urzo" Macgowan. Saucedo, hovedtrener Blake "Gator" Scott og manager Owen "Urzo" Macgowan.

Hva synes du om denne M80 Overwatch -stallen?

Overwatch 2

Relaterte teksterLoading next content