Norsk
Gamereactor
nyheter
Mario Kart Tour

Mario Kart Tour er Apples mest nedlastede spill i 2019

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ikke til å stikke under en stol at Mario Kart Tour er uhyre populært, og det til tross for den kontroversielle lanseringen. Faktisk ble spillet kritisert en del i september for å benytte seg av en altfor aggressiv monetariseringsmodell, men det har ikke forhindret mange, mange millioner brukere verden over å kaste seg over det.

Apple har nå løftet sløret for de mest populære spillene på AppStore via deres hjemmeside, hvor det kommer frem at Mario Kart Tour er på toppen over de mest nedlastede spillene på plattformen i hele 2019.

Det slår blant annet Fortnite, som inntar en åttendeplass, og Call of Duty Mobile på en fjerdeplass. Den seneste konkrete rapporten vi har om antallet nedlastninger kom den 28. oktober fra Sensor Tower, hvor de fortalte at spillet på en måned hadde nådd 123.9 millioner nedlastninger. Det må ha steget betraktelig siden den gang.

Det var Minecraft som toppet listen over spill som koster penger, hvor for eksempel Stardew Valley må nøye seg med en åttendeplass.

Mario Kart Tour

Relaterte teksterLoading next content