Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Mario Tennis

Mario Tennis

Helt siden Nintendos første tennisspill kom ut , har deres titler vært av høyeste kvalitet. Nå inntar Mario og vennene hans Nintendos lille lommemaskin.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Helt siden Nintendos færste tennisspill kom ut , har deres titler vært av hæyeste kvalitet. Nå inntar Mario og vennene hans Nintendos lille lommemaskin - og resultatet er både flott og morsomt.

HQ

Tennis RPG
Akkurat som i Nintendo 64 versjonen kan du spille treningskamper. I starten finnes det ikke særlig mange figurer å velge mellom, men spillet skulle ha 20 figurer fler enn N64 versjonen har. Til forskjell fra N64-versjonen kan man også spille med Baby Mario, Luigi og Donkey Kong fra starten av. Man kan spille single eller double i treningskampene, og det er en god idÞ å starte med noen treningskamper fær du kaster deg over Mario Tour, den beste delen av spillet.

Mario Tour
I Mario Tour inntar du rollen som jenta Nina eller gutten Alex som nettopp har blitt tatt opp på tennisskolen Royal Tennis Academy. Du starter i juniorklassen og må jobbe opp ranken din derfra, ved å beseire de bedre spillerne i klassen. Når - og hvis - du får færsteplassen kommer du i seniorklassen. Her blir motstanden en smule vanskeligere enn i juniorklassen, men ikke enormt mye. Lykkes det deg å bli nummer 1 i seniorklassen tilhærer du skolens elite, og ved å slå de hæyst rangerte kommer du til å representere skolen ved turneringer.

Veien til topps
For å rekk så langt må du trene opp spillfiguren din, dette gjæres ved å spille kamper og trene i Training Center, etter hver avsluttet kamp eller trening får du et antall Experience Points som du kan bruke til å forbedre evnene dine. Når du har trent og har kommet med på skolens lag, kommer du med i din færste turnering, det er Island som arrangerer og vanskelighetsgraden er mye hæyere enn fær. I motsetning til tidligere, må du virkelig gi 100% for å forbli i turneringen. Spiller du virkelig bra kan det hende du får lov til å mæte den legendariske Mario.

Bytt data!
En annen fet funksjon er, at du kan sende data mellom N64- og GBC-utgaven med den medfælgende transfer pack`en. Dessuten vil disse data gjære skjulte spillere tilgjengelige i begge versjoner, og man kan spille to med en linkkabel.

Dette er en annonse:

Sånn skal det se ut
Grafikken er nesten like næyaktig som i N64-utgaven - meget imponerende - fargepaletten er utnyttet til det ytterste og karakterer såvel som miljæ holder den beste PokÚmon stilen. Animasjonene er forseggjordt, men hvorfor må spillerne bevege beinene deres når de står stille? Alt i alt er intro og mellomsekvenser flotte, og faktisk noe av det bedste som er sett på GBC til dags dato.

Utover grafikken er det musikken, som ikke er bedre enn i N64-versjonen, men man kan heller ikke forvente en direkte kopi av grafikk og musikk direkte mellom to så forskjellige maskiner. Styringen er litt hard i begynnelsen, men etter litt tilvenning er den helt ok. Mario Tennis er ekte spilleglede, noe man ikke opplever mer enn et par ganger i året. Det kan bli litt monotont i lengden, men man vil hele tiden kjempe videre og bli bedre og bedre.

En gledelig overraskelse
Jeg trodde ærlig talt ikke, at GameBoy-versjonen ville kunne slå N64-versjonen, men det er herved et faktum, at et 2D-spill kan være bedre enn et 3D-spill. Hvis du likte N64 versjonen vil du elske GBC versjonen!

08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
Kompatibelt med N64 versjonen.
-
Syntaks ERROR?!!??
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Mario TennisScore

Mario Tennis

ANMELDELSE. Skrevet av Stefan Gancer

Helt siden Nintendos første tennisspill kom ut , har deres titler vært av høyeste kvalitet. Nå inntar Mario og vennene hans Nintendos lille lommemaskin.

0
Mario Tennis blir ikke online!

Mario Tennis blir ikke online!

NYHET. Skrevet av Bernt Erik Sandnes

For noen dager siden stod det på Nintendos offisielle nettside at det kommende GameCube spill Mario Tennis ville bli online. Senere fjernet Nintendo de teksten som hadde med online-delen å gjøre. Les mer innenfor!

0
Mario Tennis går online?

Mario Tennis går online?

NYHET. Skrevet av Bernt Erik Sandnes

Det er ikke helt usanne rykter fra unavngitte kilder eller et dårlig innscannet bilde fra et blad, men derimot Nintendos eget og ytterst offisielle site for Mario Tennis som nevner online-featuren. Vi har det hele innenfor.

0
Mario Tennis og Mario Golf - screens

Mario Tennis og Mario Golf - screens

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Det er ikke mer enn et par dager siden vi kunne fortelle, at Camelot var godt i gang med utviklingen av to GameCube spill basert på deres N64 klassikere. I dag kan vi vise deg screenshots fra spillene.Loading next content