Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Marvel's Guardians of the Galaxy

Marvel's Guardians of the Galaxy-musikken er nå på Spotify

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Musikk har alltid vært en viktig del av Guardians of the Galaxy-universet, og det gjelder også i det kommende spillet, som lanseres i slutten av måneden. Fra starten av har Eidos Montreal satt ekstra fokus på musikken i spillet, som faktisk spiller en rolle i kampene.

Du kan allerede nå høre hele soundtracket fra spillet via Spotify her, som byr på mange hits fra 80-tallet som Billy Idols 'White Wedding', Europes 'The Final Countdown,' og Rainbows 'Since You've Been Gone.'

Det er totalt 30 låter. Utvikleren har dessuten også tilføyet ny original musikk fra et fiksjonelt band ved navn Star-Lord, men bare to av låtene er på Spotify-lista.

Marvel's Guardians of the Galaxy

Relaterte tekster

1
Marvel's Guardians of the GalaxyScore

Marvel's Guardians of the Galaxy

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Dette er et spill Eirik liker bedre enn filmene med en underholdende og gripende historie, kult kampsystem og mye snadder for Marvel-fans, så tekniske problemer og ensformig gameplay kan man leve med.Loading next content