Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Marvel's Midnight Suns

Marvel's Midnight Suns slippes på PC, PS5 og Xbox Series i desember

Mens de som vil ha det på PS4, Xbox One eller Switch som kjent må vente til 2023.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Firaxis utsatte Marvel's Midnight Suns vekk fra oktober i august nøyde de seg med å si at PC-, PlayStation 5- og Xbox Series-utgavene ville lanseres før april 2023, noe som fikk de fleste til å forvente at vi tidligst skulle få dem i januar. Dette blir, som Silje nevnte tidligere i kveld, ikke tilfellet.

For Marvel's Midnight Suns vil altså lanseres på PC og de nyeste konsollene den 2. desember, mens de som vil ha spillet på PS4, Xbox One eller Nintendo Switch fortsatt får beskjed om å vente til en gang etter april. Disse beskjedene kom sammen med to trailere du kan se under. Den første viser litt gameplay og filmatiske scener fra spillet. Traileren nummer to gir glimt av noen kommende kortfilmer som skal avsløre mer om hendelsene som leder opp til spillet. Den første av disse slippes på Youtube den 31. oktober.

HQ
HQ
Marvel's Midnight Suns

Relaterte teksterLoading next content