Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Marvel's Midnight Suns

Marvel's Midnight Suns-gameplay tar Xcom-formelen til nye høyder

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Firaxis endelig bekreftet at de lager et spill kalt Marvel's Midnight Suns i forrige uke gjorde de dette med en filmatisk trailer og lovnader om at spillet vil skille seg fra studioets Xcom-spill på en rekke områder. Nå kan du se hvordan.

For som lovet har vi fått den første gameplaytraileren fra Marvel's Midnight Suns, og den viser flere av måtene spillet både bygger videre på og endrer Xcom-formelen. Et eksempel på sistnevnte er at man velger angrep via en digital kortstokk, mens et eksempel på sistnevnte er at vi i langt større grad kan bruke omgivelsene til vår fordel ved å for eksempel slå motstandere inn i eksplosive tønner. Begge disse tingene kan forsterkes ved å kombinere angrepene til to helter (som gjerne har et godt sosialt forhold også etter å ha snakket med dem i basen). Vi får også noen raske glimt av historiesekvenser og dialogvalg, så her venter det muligens moro for både Xcom- og Marvel-fans i mars.

HQ
Marvel's Midnight Suns

Relaterte teksterLoading next content