Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mass Effect 2

Mass Effect 2-mod gjør Miranda sterkere

Miranda kan endelig brukes slik du tenker i selvmordsoppdraget.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mass Effect 2s selvmordsoppdrag er et av de mest neglebitende øyeblikkene i spillhistorien. Her må du sette dine høyt elskede følgesvenners (og Jacob) liv på spill i en rekke stadig farligere situasjoner. Hvis du tar feil valg eller vennene dine ikke liker deg nok, dør de eller andre.

Et av øyeblikkene i selvmordsoppdraget som har forårsaket en god del kontrovers er "The Long Walk", hvor du må velge noen som er biotisk kraftige nok til å holde et kraftfelt i gang mens du tar en turen gjennom skipet infisert av fiender.

Mange valgte Miranda for dette oppdraget, ettersom biotikken hennes i spillet kan vise seg å være utrolig kraftig, men dette er et feil valg i Mass Effect 2, og vil føre til at folk dør. Mirandas Long Walk-mod ser imidlertid ut til å endre dette ved å gi henne kreftene hun virkelig burde ha og til og med inkludere litt gammel dialog for å få det til å høres ut som en bedre beslutning når du velger henne.

Det er en mindre endring, men en fans av karakteren vil sette pris på. Du kan laste ned Miranda's Long Walk fra Nexus, men først trenger du ME3Tweaks mod manager, og den uoffisielle LE2 Patch. Etter det er du god til å gå.

Mass Effect 2

Relaterte tekster

7
Mass Effect 2: ArrivalScore

Mass Effect 2: Arrival

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Den siste nedlastingspakken til det kritikerroste rollespillet Mass Effect 2 er nå ute til PC, Xbox 360 og Playstation 3. Vi har spilt igjennom det nyeste oppdraget.

Mass Effect 2Score

Mass Effect 2

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Det samme storslåtte spillet med få nyheter på kjøpet. Mass Effect 2 har landet på Playstation 3 og Adrian gir deg dommen...

2
Få Mass Effect 2 gratis på PC

Få Mass Effect 2 gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi sa det sist, og sier det igjen: dette er en fantastisk uke for Mass Effect-fansen. Først avslørte Bioware og EA Mass Effect: Andromeda sin lanseringsdato. Bare noen...Loading next content