Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
State of Decay 2

Massiv State of Decay 2-oppdatering feirer ny milepæl

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det tok bare fire dager fra den offisielle lanseringen av State of Decay 2 til spillet hadde blitt prøvd av over en millioner personer, og antallet har selvsagt ikke stoppet der.

Nå kan Undead Labs fortelle at over to millioner spillere har prøvd State of Decay 2. Studioet er fortsatt ikke villige til å røpe hvor mange av disse som faktisk har kjøpt spillet, noe som vel tyder på at Xbox Game Pass skal ha mye av æren for suksessen. Samtidig kan de fortelle at den gigantiske oppdateringen på omtrent 20GB vi fikk forrige fredag bare var starten på flere andre forbedringer de jobber med, så forhåpentligvis gjør de en god nok jobb til at spillbasen bare fortsetter å vokse.

State of Decay 2

Relaterte tekster

0
State of Decay 2Score

State of Decay 2

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik fant raskt ut at det ikke bare er zombier som vil kunne ødelegge for oss når apokalypsen kommer, men også en hel bråte med tekniske problemer.Loading next content