Norsk
Gamereactor
esports

McLaren Racing utvider samarbeidet med Logitech G

For både F1- og Shadow Esports-teamene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

McLaren har kunngjort at de har forlenget sin nåværende avtale med Logitech G, slik at de fortsetter å samarbeide med den spillorienterte delen av teknologigigantens portefølje i overskuelig fremtid.

Avtalen omfatter ikke bare McLaren Racing's Formel 1-team, men også Shadow Esports -divisjonen, som et ledd i arbeidet med å viske ut grensene mellom virtuell og virkelig racing.

Denne utvidelsen innebærer at Logitech G blir offisiell partner for McLaren når det gjelder spillhjul og -pedaler, og at Logitech McLaren G Challenge -konkurransen kommer tilbake senere i år, i tillegg til at det igjen vil bli arrangert ulike aktiviteter for fansen, som møter og andre eksklusive muligheter.

Selv om det ikke er offentliggjort noen detaljer om avtalens verdi eller lengde, har McLarens kommersielle direktør Matt Dennington lagt til: "Simracing fortsetter å gå fra styrke til styrke, så vi er glade for å utvide samarbeidet med Logitech og fortsette å skape en sterk opplevelse både for McLaren Shadow Team og de mer enn 100 000 deltakerne som har deltatt i Logitech McLaren G Challenge til nå."

McLaren Racing utvider samarbeidet med Logitech G
McLaren


Loading next content