Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
F1 22

McLaren Shadows Bari Boroumand har vunnet den femte runden av F1 Esports Series

Sesongen har nå fire forskjellige seire på bare fem løp.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det virker som om denne sesongen er veldig konkurransedyktig i F1 Esports Series-scenen, ettersom det nå har vært fire forskjellige seiere i bare fem løp. Dette kommer etter avslutningen av runde 5: Spa-Francorchamps, som så McLaren Shadows Bari Baroumand ta det øverste trinnet på pallen, etter å ha beseiret pole-sitter, Red Bulls Frede Rasmussen.

Selve løpet ble avsluttet med at Boroumand avsluttet like foran Rasmussen, med Alpha Tauris Josh Idowu klokket inn på tredjeplass. Dette resultatet har fortsatt McLarens Lucas Blakeley på toppen av tabellen, men bare like foran Rasmussen. Paret er komfortabelt foran Haas' Thomas Ronhaar, som er rundt 20 poeng bak for øyeblikket.

Når det gjelder hvordan stillingen vil endre seg, avhenger resultatene av runde 6: Zandvoort, som finner sted senere i kveld.

F1 22

Relaterte tekster

0
F1 22Score

F1 22

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Den nye Formel 1-sesongen er godt i gang, og nå får vi også den årlige utgaven av det offisielle spillet, F1 22.

0
Spill F1 22 gratis i helgen

Spill F1 22 gratis i helgen

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Liker du Formel 1, men har ikke fått prøvd det nyeste offisielle F1-spillet ennå? Da har vi en god nyhet til deg, ettersom utvikleren Codemasters har annonsert at de gjør...Loading next content