Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mega Man 11

Mega Man 11-boss vil gi deg frysninger

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mega Man-serien er ikke akkurat ukjent med figurer basert på elementene, så det var vel bare et tidsspørsmål før vi fikk dagens annonsering.

Capcom har nemlig avduket Tundra Man i Mega Man 11. Som navnet tilsier vil denne bossen og banen hans fokusere på kulde. Tundra Man vil skate rundt i et islagt museum, mens vi må ta høyde for at Mega Man vil skli på de glatte overflatene, kunne ta skade for istagger som kommer susende ovenfra og selvsagt en rekke kaldblodige fiender. Klarer du å overleve dette vil du få en isvirvelvind som skader fiender over hele skjermen, så belønningen er uansett ikke så verst for å eliminere den showmansaktige bossen og undersåttene hans.

HQ
Mega Man 11
Mega Man 11Mega Man 11

Relaterte tekster

2
Mega Man 11Score

Mega Man 11

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Det er åtte år siden forrige originale Mega Man-spill ble lansert (utenom mobilmarkedet), men i anledning 30-årsdagen er den blå roboten endelig tilbake.Loading next content